Szerelem helyett diétázik Szabó Zsófi

diéta színésznő Szabó Zsófi fogyás edzőterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újfajta diétába vágott bele Szabó Zsófi, aki a szigorú étkezés mellett mostantól szinte minden nap edzőteremben fejezi be az estéjét.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Forrás: Gastroyal
Forrás: Gastroyal

"A második munkahelyem lesz az edzőterem és végre nem azzal kell majd törődnöm forgatás közben, hogy eléggé odafigyelek-e a diétámra, hisz készen kapom az ételt. Ha párkapcsolatban élnék, akkor egészen biztosan nem tudnék diétázni és minden este edzeni, hisz időt kell találni a társunkra és az esti közös borozgatások és vacsorák sem hiányozhatnak egy szerelmespár életéből. Most viszont örülök, hogy nincs pasim, egyelőre nem is kell" - osztotta meg a Life.hu-val Szabó Zsófi.

Ganxsta lett a nyerő Bruce Willis filmjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130214-ganxsta-zolee-zenesz-tunik-fel-a-legtobbszor-a-die-hard.htmlFérjével együtt 17 kilót fogyott a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-zoltan-erika-enekesno-atalakult-7-kilot-fogyott-es-megvaltoztatta.htmlÚj tetkót varratott VV Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-nadai-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-az-ejjel-nappal.htmlSaját vizeletét itta meg Keshahttp://www.life.hu/legykepben/20130214-kesha-amerikai-enekesno-a-sajat-vizeletet-itta-meg.htmlLecsap az adóhatóság Bódi Gusztirahttp://www.life.hu/legykepben/20130214-bodi-guszti-magyar-enekes-las-vegasban-kaszinozott-nyert-most-elveszitheti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.