Korda György kritika TV2 Balázs Klári A Nagy Duett Gesztesi Károly Csézy Super TV2 énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári élesen kritizálta Csézyt, aki szerint A Nagy Duett versenyzője nem elég tüzes a színpadon és ezzel veszélyezteti Gesztesi Károllyal alkotott párosukat.  

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!



Vértelennek érzi Csézy előadását Balázs Klárika, aki szerint az énekesnő nem elég tüzes és ez megkérdőjelezi a páros hosszú távú sikerét.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2


"Izgulok a Gesztesi Karcsi és Csézy párosért, félek, hogy nem érzik igazán egymást. Ők ketten tűz és víz. Csézyt azelőtt nem ismertem, csak itt, A Nagy Duett színpadán hallottam először és az első pillanattól azt a tüzet hiányolom belőle, ami Karcsiban megvan. Nem érzem eléggé, hogy inspirálják egymást és ha ezen nem változtatnak, félek, hogy az a produkciójuk rovására fog menni" - árulta el a Life.hu-nak A Nagy Duett oszlopos zsűritagja, aki a tapasztalataival szívesen segítene a szerinte veszélyben lévő páros tagjainak.
"Nem beszélgettem velük még erről a félelmemről, de lehet, hogy építő jelleggel megteszem."

Klárika nemcsak ad, de kap is kritikát, mégpedig férjétől, Korda Györgytől. "Gyuri nézi A Nagy Duett adásait, és elfogulatlanul szereti is. Ugyanakkor nem állja meg, hogy kritikát mondjon nekem. Az első adás után például megjegyezte, hogy keményebb kritikákat fogalmazzak meg a versenyzőknek és mondjam el hosszabban a véleményemet" - idézte fel Klárika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.