házasság műsorvezető megcsalás szerető műsor Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs és műsorvezetőtársai Fábry Sándor és állítólagos szeretője kapcsolatán csámcsogtak a reggeli rádióműsorban.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


"Valóban gusztustalan, amit ez a hölgy csinált, de nagyon egyszerű ennek a lélektana. 13 évig volt szeretői státuszban, mindig a második volt. Soha nem hozzá jött haza a szeretett férfi, mindig titokban kellett maradni, és sok évet odaadott valakinek az életéből. Aztán a férfi úgy dönt, mégsem hagyja el a családját, ilyenkor már csak a bosszú marad. Ha a pasi 13 évig hitegeti a nőt, a nő hintába van rakva. Ezek után jogos a kitálalás, bár kicsinyes és alantas, én soha nem csinálnék ilyet, de erről a pasi is tehet. Én ezek után nem tudom sajnálni Sanyit, mert aki 13 évig szeretőt tart, annak tudnia kell, hogy az előbb-utóbb kiderül" - fejtette ki a véleményét Balázs.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Tegyük hozzá, hogy a nő is házas volt közben, és neki is volt egy férje a 13 év alatt. Szerintem ezzel a lépéssel ez a nő pont tönkretette a 13 év minden egyes jó pillanatát" - vélekedett Rákóczi Feri.
"Akit igazán lehet ebben az ügyben sajnálni, az Fábry Sándor társa, mert ő az újságból, egy újságírótól tudta meg, hogy mi történt" - szögezte le Vadon Jani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.