Vetélytársat kapott Dobrády Ákos

kutya műsorvezető Iszak Eszter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valentin-napon két pasi is versengett Iszak Eszti kegyeiért. A VIVA Tv műsorvezetőjének oldalán párja, Dobrády Ákos mellett ugyanis egy ébenfekete szemű fiatal hódító, Duggy is feltűnt.  

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szexi pasikat nézegetnél, íme a Napi hím oldal!


"Odavagyok Duggy-ért, így nagyon örültem, amikor Sanyóca a közös forgatásunkon meglepett azzal, hogy egy teljes napig én lehettem ennek a cukorfalatnak a gazdija. Mindenhová vittem magammal, a legjobb falatokkal kényeztettem, bevallom, alig akartam Sanyónak visszaadni. Egyre elterjedtebb, hogy a Valentin-nap nem csupán a szerelmesekről, de a barátokról is szól. Jólesett, hogy Sanyó gondolt rám! Megmondom őszintén, nem vagyok híve ilyenkor a nagy ajándékozásnak, de persze Ákossal együtt töltöttük az estét. Közösen készítettünk egy finom vacsit, de az éjszaka további részleteiről nem árulok el többet " -


Forrás: www.redlemon.hu
Forrás: www.redlemon.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.