Hatszor élesztették újra A Dal egyik munkatársát

MTVA életveszély újraélesztés A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas dráma zajlott szombat este A Dal stúdiójában, ahol a kulisszák mögött az egyik munkás rosszul lett és hatszor kellett újraéleszteni. Minderről az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjének nézői mit sem sejtettek.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!




Fotó: MTVA
Fotó: MTVA

A műsor zavartalanul zajlott le, Brasch Bence és Novodomszky Éva

Minderről a közönség semmit sem sejthetett, és mivel végül szerencsés véget ért a drámai esemény, így a műsor is rendben lezajlott. A férfit azóta intenzív osztályon kezelik. Egy napig mélyaltatásban tartották és orvosai szerint, ha lassan is, de teljesen felépülhet - írja a Blikk.

Kibékült szerelmével a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-ujbol-beszeloviszonyban-van-arab.htmlLerántotta a családi titokról a leplet Wolf Katihttp://www.life.hu/legykepben/20130214-wolf-kati-az-xfaktor-sztarja-elarulta-titkat.htmlFelismerhetetlenre fogyott Boy Georgehttp://www.life.hu/legykepben/20130218-boy-george-homoszexualis-enekes-latvanyosan-lefogyott.htmlLiptai keményen kritizálja Szabó Győzőthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-liptai-claudia-a-tv2.htmlNem működik valami Gesztesi és párja közötthttp://www.life.hu/legykepben/20130218-balazs-klarika-a-nagy-duett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.