Való Világ Nádai Anikó RTL II celeb sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenre vetkőzött a kamerák előtt Nádai Anikó. Az egykori valóságshow-sztár, aki az Éjjel-nappal Budapest forgatásán dobta le ruháit, először a Life.hu-nak beszélt az élményről.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig kíváncsi vagy a sztárok villantásaira, íme a StílusZsaru oldal!






Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

"Alapvetően szégyenlős vagyok, de a ValóVilágban már megedződtem. Igaz, ott csak kamerák voltak, stáb nem, itt pedig egy operatőr, egy rendező és egy hangmérnök is bent volt. Az elején furán éreztem magam, de mire beszélgetni kezdtünk Zsófival, már feloldódtam. A végén nevetve beszéltük meg, hogy soha nem voltunk még ennyi pasival egy fürdőszobában"- mondta el Anikó.

A sorozat mai részében Anikó szomorúan üldögél egy kád forró vízben, mikor betoppan a fürdőszobába az egyik lány lakótársa, Zsófi, aki bulizni készül. De amikor meglátja, hogy Anikó el van keseredve, úgy dönt, ő is otthon marad. Anikó legnagyobb meglepetésére Zsófi is meztelenre vetkőzik és beül mellé a kádba. Az egykori ValóVilág-hősnő persze nem jön zavarba, hanem egy nagyon meghitt, intim beszélgetésbe keveredik gyönyörű lakótársával.

Cápaveszélyben fürdött Voksán Virághttp://www.life.hu/legykepben/20130219-voksan-virag-djflower-braziliaban-a-karnevalon-lepett-fel-es.htmlGyászol Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-delhusa-gjon-enekes-kisbabajat-gyaszolja.htmlFábryn csámcsognak a rádiósokhttp://www.life.hu/legykepben/20130218-fabry-sandoron-csamsogtak-a-class-fm-reggeli-musoraban-sebestyen-balazsek.htmlIsmét milliomosba szerelmes Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130219-debreczeni-zita-magyar-modell-ismet-milliomosba-szerelmes.htmlHatszor élesztették újra A Dal egyik munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/20130219-a-dal-az-eurovizios-dalfesztival-hazai-elodontojenek-studiojaban-hatszor-elesztettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.