Epres Panni modell esküvő anya sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömmel tért vissza a kifutóra Epres Panni, aki kisebb kihagyás után lépett újra a nagyközönség elé, ráadásul mindjárt esküvői ruhában - tudta meg a Life.hu.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!

Epres Panni kétgyermekes anyukaként az életét ma már elsősorban a családjának szenteli és mivel hosszabb ideig külföldön élt, így az utóbbi időszakban csak ritkán lépett hazai kifutóra. Most azonban két bemutatón is láthatta őt a közönség, ráadásul az egyiken esküvői ruhában.

Forrás: Facebook/Halász Éva szalon
Forrás: Facebook/Halász Éva szalon

"Hiányzott már a hangulat, az érzés. Nem is annyira a kifutó, mint az, ami a kulisszák mögött rejtőzik. Amikor várakozunk, készülünk" - mondta Panni, aki azt is elárulta, miért húzott esküvői ruhát. "Egy esküvő-kiállításon néhány korombéli modellel örömanya-ruhák bemutatására kértek fel, de amint megérkeztünk a ruhapróbára, a tervezők - tekintettel arra, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk- úgy döntöttek, hogy mégsem örömanya-, hanem menyasszonyi ruhákat adnak ránk."

A népszerű modell most nemcsak a színpadon, de a másik oldalon, egy szépségverseny zsűritagjaként is szerepet vállalt: az ország Szépségnagykövetét keresi. "Igazi nőket szeretnénk találni. Ennek semmi köze a korhoz, ahogy egy szép arc vagy csinos alak sem elég. A belső értékeknek összhangban kell lenniük a külsővel, a megjelenéssel" - szögezte le alapelveit Panni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.