műsorvezető szexi ruha Novodomszky Éva A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novodomszky Éva műsorvezető az Eurovíziós Dalfesztivál szombati adásaiban hétről hétre izgalmas és szexi ruhákban konferálja a műsort. A Life.hu újságírója arról faggatta Évát, férje mit szól kihívó megjelenéséhez.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig a sztárok stílusa érdekel, neked való a StílusZsaru oldal!


Éva olasz férje, Salvo nagyon élvezi, amikor felesége elegáns és egyben szexi, hiszen ez a kettősség az olasz nőkre is jellemző.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA


"Alapvetően a stylist hozza a ruhákat, és csodaszép kreációk közül választja ki a csapat a megfelelő viseletet. Mivel szeretek nőiesen öltözni, közel állnak hozzám azok a darabok, amelyeket az Eurovíziós Dalverseny kapcsán viselek. A férjemnek remek az ízlése, és mivel ő olasz származású, a vérében van az elegancia és a stílusérzék. Nem szokott szólni akkor sem, ha kihívóbb darabokat viselek. Ő csak az adás után látja a ruhákat, mert a felvételekre nem szokott eljönni, hiszen akkor én dolgozom, és úgysem tudnék vele foglalkozni" - mesélte Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.