Kómába esett a Republic énekese

kóma életveszély Republic Cipő Bódi László sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is próbálták meg felébreszteni orvosai Cipőt, hiszen az énekes - a hírekkel ellentétben - nem mesterséges mélyaltatásban, hanem kómában van. A fizikai állapotán, szervezetének reakcióján múlik, hogy magához tér-e - tudta meg a Life.hu.

Mint azt megírtuk, Cipő pénteken lett rosszul, a keringése összeomlott, a szíve leállt és intenzív osztályra került. Azóta kómában van, állapotáról pedig különböző hírek keringenek. A Republic zenekar menedzsere, Abella Miklós tisztázta, mi igaz a pletykákból.

"Cipő nem mélyaltatásban van, hanem kómában. A hírekkel ellentétben a kórházba érkezése után azonnal hűteni kezdték a testét, hogy ezzel is segítsék az agy oxigénellátását, és emiatt volt szükség a gégemetszésre is. Jelenleg folyadékkal táplálják és minden szükséges kezelést szakszerűen megkap. Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon felébred-e a kómából. Az orvosok erre azt választolták, hogy minden a beteg fizikai állapotától, szervezetének reakciójától függ. Tény, hogy Cipő alapbetegsége, a szívmegnagyobbodás 4 éve akuttá vált, ami miatt sokat fogyott és gyenge fizikai állapotba került" - közölte a tényeket a menedzser, hozzátéve, hogy várhatóan ma este lesz egy orvosi konzílium, amelyen döntenek az énekes további kezeléséről.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Bódi László Cipő életéért a családja, felesége, ikerlányai és a zenekar tagjai is aggódnak.
"Cipő családja aggódva, félelemmel telve várja a kórházból a híreket. Ugyanez igaz a Republic zenekarra is, amelynek tagjai nem csupán zenésztársai, de családtagjai is egymásnak, hiszen 23 éve muzsikálnak együtt. Mindannyian féltjük őt."

Holnap lesz a zenekar 23. születésnapja, amelyre koncertet is szerveztek, ám ez értelemszerűen elmarad.
"Vasárnap azonban a Kossuth Klubban összegyűlnek a zenekar tagjai és a rajongók, ahol egy beszélgetéssel és vetítéssel egybekötött zenés estén együtt biztatjuk egymást és drukkolunk Cipő felépüléséért. Ezután azonban természetesen minden koncertünket elhalasztjuk"- tette hozzá Abella Miklós.

Kipróbálta a terhességet a magyar színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-fenyo-ivan-szineszmusorvezeto-kiprobalta-milyen-erzes-terhes-nonek-lenni.htmlMásodik gyermekével várandós Balla Eszterhttp://www.life.hu/legykepben/20130222-balla-eszter-magyar-szineszno-ismet-terhes-garas-dezso-masodik-unokajat.htmlNem sikerült felébreszteni Cipőthttp://www.life.hu/legykepben/20130222-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-melyaltatasban-van-nem-tudtak.htmlKínos szexjelenetben a sorozatsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-szexjelenet-a-az-ejjel-nappal-budapest-sorozatban-a-naiv.htmlKerítőnő lett Balázs Klárikahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-balazs-klarika-a-nagy-duett-sztarja-keritono-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.