Radics Gigi, Vastag Tomi és Pál Dénes is bejutott A Dal döntőjébe

Pál Dénes Agárdi Szilvi továbbjutás énekesek középdöntő Eurovíziós Dalfesztivál döntő ByeAlex A Dal Radics Gigi Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal második középdöntője az eddigi legerősebb mezőnnyel startolt. A United republicos pólót villantott, és ismét hallhattuk a mezőny legfurább dalát. Taroltak az egykori TV2 tehetségkutató műsoraiban felfedezett énekesek.

A verseny egyik legprofibb együttesével, a United pattogó ritmusú dalával indult a műsor. A produkció után Pély Barnáék republicos pólóra váltottak, és mindenkit arra buzdítottak, hogy imádkozzon Cipőért, aki az intenzív osztályon küzd az életéért. A zsűri nagyra értékelte az együttes gesztusát.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA


Mohamed Fatimát a produkciója után, kínos helyzetbe hozta Rakonczai, amikor elmesélte, hogy beszélgetett az énekesnővel, aki bevallotta neki, hogy nem áll közel hozzá a dala. Szerintünk ezt nem volt túl etikus a zsűritagtól, egy ilyen megmérettetés közepén közölni.


Janicsák Veca szuggesztív előadása nem volt elég ahhoz, hogy dalát a legjobbak közé emelje, hiszen tudna ő jobb is lenni, egy jobb dalban. Mindeközben a lihegőben Pély Barna koktélt kevert Fatimának. Szükség is volt a bódulatra, mert a fura ByeAlex következett, akinek a produkcióját mi még mindig nem tudjuk hova tenni, de az Eurovízió döntőjében régebben már láthattunk ennél még esetlenebb előadókat, így még az is lehet, hogy nyerő lenne Alex csapata Malmőben.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA


Agárdi Szilvia és Pál Dénes ismét remekelt. Szívmelengető volt, ahogy az izgalomtól remegő lánynak erőt adott Dénes kisugárzása. Ők voltak ma a Life.hu kedvencei. Magdi is arról beszélt, hogy megremeg az emberek lelke, ha rájuk néznek. Radics Gigi színes, csajos szerelésben lépett színpadra, de kislányos báját így sem tudta elrejteni.
Vastag Tamás dalával remekül helytállna egy musicalelőadásban. Feltűnő volt, hogy az énekes egyre jobban kezd hasonlítani bátyjára, Csabára, aki ezúttal a színházban helyettesítette öccsét.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA


A zsűri Vastag Tamást és Radics Gigit juttatta tovább. A lihegőben az is kiderült, hogy mindketten ugyanott égették meg a kezüket, lehet, hogy égi jelet kaptak?

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA


A meglepetés fellépők Judy és a The Prison Band voltak, egy üde és vérpezsdítő olasz dallal. Utánuk Takács Nikolas következett, aki a Magyar Rádió kórusával énekelt, zenei kíséret nélkül. "Ezen a versenyen Magyarország zenei életének jelentős képviselői lépnek fel, és jó érzés itt vendégként szerepelni" - nyilatkozta Nikolas az M1 Híradójában.
A nézőknek nem volt könnyű dolguk, bevalljuk őszintén, mi is több énekesre tudtunk volna voksolni.


A Dal döntőjébe jutottak:
Vastag Tamás
Radics Gigi
ByAlex
Agárdi Szilvia és Pál Dénes

Szandi: "Éneklés egyenlő boldogság"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130224-szandienekles-egyenlo-boldogsag-szily-nora-interjuja.htmlSzandi és Zsidró Tamás esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-szandi-es-zsidro-tamas-esett-ki-a-nagy-duett-vasarnap.htmlAz Alkonyat befejező része kapta a legtöbb citromdíjathttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-az-alkonyatsaga-befejezo-epizodja-soporte-be-a-legtobb-citromdijat-az.htmlSzexi combokat villantott Cserpes Laurahttp://www.life.hu/legytrendi/20130224-szexi-combokat-villantott-cserpes-laura-enekesno-a-dal-elso-kozepdontojeben.htmlVastag Tomi eltűnt és mindenki őt kerestehttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-vastag-tomi-enekes-eltunt-es-orakig-kerestek-gyerekkoraban-egy-iskolaban.htmlEzért fogyott karcsúra Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130223-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-enekesnoje-nagyon-lefogyott.htmlRosszul lett A Nagy Duett próbáján Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130224-rosszul-lett-a-szinpadon-a-nagy-duett-probajan-cseke-katinka.htmlRákot diagnosztizáltak az RTL Klub fiatal sztárjánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130224-rakot-diagnosztizaltak-gyerekkoraban-az-ejjelnappal-budapest-cimu-rtl-klubos-musor.htmlÉhbérért dolgoztat családokat Katalin hercegnő szüleinek a cégehttp://www.life.hu/legykepben/20130224-ehberert-dolgoztat-mexikoi-csaladokat-katalin-hercegno-szuleinek-rendezvenyszervezo-cege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.