színésznő Jóban Rosszban Kökény Attila A Nagy Duett éneklés Cseke Katinka rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője megszédült a színpadon a SuperTV2-n futó A Nagy Duett című műsor pénteki főpróbáján.

Cseke Katinka egyszercsak elsápadt és megszédült próba közben a színpadon. Duettpartnere, Kökény Attila lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem esett el. Mint kiderült, az amúgy is diétázó színésznő a nagy kapkodásban elfelejtett reggelizni.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A lányomat vittem iskolába, rohantam ide a stúdióba próbálni, és a reggeli valahogy kimaradt" - mondta Katinka. "Körülbelül két órakor kerültünk a színpadra Attilával, és úgy voltam vele, majd a próba után ebédelek. Még mindig nagyon izgulok minden egyes adás előtt, gondolom, a stressz is közrejátszott abban, hogy a dal vége felé úgy éreztem, elsötétül minden, és mintha egy pillanatra kiszállt volna belőlem az erő. Ettől megbicsaklott a térdem. Szerencsére nem ájultam el, csak megszédültem."

Kökény Attila a Vasárnapi Blikknek elmondta: észrevette partnernőjén, hogy a dal végére elsápadt, de nem gondolta, hogy baj lehet. "Egyszercsak éreztem, hogy megfogja a vállam, és rám támaszkodik. Gyorsan megfordultam és elkaptam" - emlékezett vissza Kökény, aki saját bevallása szerint egy pillanatra megijedt, hogy Katinka elájul. "Abbahagytuk a próbát, lekísértem őt a színpadról. Picit pihent, aztán jobban lett, úgyhogy szerencsére semmi komoly, de mostantól kikérdezem, hogy eszik-e rendesen!" - mondta viccesen az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.