A Nagy Duett énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt úgy kellett besegíteni A Nagy Duett színpadára. Hien minden léptét két férfi vigyázta, nehogy baj történjen.

Úgy kellett besegíteni A Nagy Duett színpadára Hient, aki a Super TV2 showműsorának egyik sztárfellépőjeként Oscar-díjas filmslágereket énekelt. A Megasztár egykori versenyzőjét két férfi segítette be a pódiumra - nem véletlenül.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

" Nagyon értékes, uszályos, hernyóselyem ruhát viseltem, amit a stylist - érthető módon- nagyon féltett. A csodálatos uszályra könnyen ráléphettem volna a platform magas sarkú cipőmben, ezért úgy döntöttünk, hogy a bejövetelben a stylist és a műsor stábjának egyik tagja is segíteni fognak, nehogy baj történjen" - idézte fel a Life.hu újságírójának az izgalmakat az énekesnő, aki a produkció közben sem mozoghatott túl látványosan.

"Egy hófehér, plexi színpadon álltam csillogó, extra magas sarkú és talpú cipőben és egy sérülékeny ruhában, úgyhogy természetesen minden léptemre nagyon kellett figyelnem. Ez azonban nem volt baj, hiszen olyan dalokat adtunk elő a partneremmel, Király Viktorral, ami nem is igényelt különösebb mozgást. Nagyon jól éreztem magam; olyan volt, mint egy időutazás, hiszen ugyanebben a stúdióban, ugyanezen a színpadon énekeltünk a Megasztár ideje alatt is" - árulta el Hien.

Szívinfarktust kapott Stallone anyukájahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sylvester-stallone-amerikai-szinesz-anyukaja-elethalal-kozott-szivinfarktusa-volt.htmlÍme az Oscar- díj nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20130225-oscar-dij-atadas-nyertesei-ime-a-nevsor.htmlRadics Gigi, Vastag Tomi és Pál Dénes is bejutott A Dal döntőjébehttp://www.life.hu/legykepben/20130224-radics-gigi-vastag-tamas-byealex-pal-denes-es-agardi-szilvi.htmlVetélytársat kapott Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130218-iszak-eszti-viva-tv-musorvezetoje-kedveset-dobrady-akos-helyett-egy.htmlRosszul lett A Nagy Duett próbáján Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130224-rosszul-lett-a-szinpadon-a-nagy-duett-probajan-cseke-katinka.html





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.