Zsidró Tamás A Nagy Duett sztár Szandi versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak játéknak indult Zsidró Tamás számára A Nagy Duett, mégis életre szólóan megváltoztatta a sztárfodrászt a műsor - tudta meg a Life.hu.

Eleinte Zsidró Tamás is játéknak fogta fel A Super TV2 showműsorát, melyben Szandi partnereként szórakoztatta a közönséget vasárnapig, amikor is búcsúzniuk kellett a műsortól. A sztárfodrász elárulta, hogy életre szólóan átformálta őt A Nagy Duett.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Alázatot tanított nekem ez elmúlt néhány hét. A Megasztárok során a háttérben dolgoztam, a versenyzők frizuráját készítettem és sokszor kritizáltam a versenyzőket, ha esetleg hamisak voltak, vagy rossz tempóban léptek be. Most azonban én is elkövettem minden létező szarvashibát, és megtanultam más füllel hallgatni az énekeseket. Csodálattal figyelek bárkit, akár a rádióban is, mert tudom, hogy mekkora munka van egy-egy dal mögött. Ez az élmény megtanított arra, hogy most már soha ne kritizáljak" - mondta el kiesése után Zsidró.

A sztárfodrász azt is elárulta, hogy mibe kapaszkodik most, hogy véget ért számukra a verseny. "Nem vagyok csalódott, hiszen ott van a szakmám, a családom, akiket imádok. Bármi jöhet, ez a két dolog egyben tart. Hiányozni fog az, hogy Szandival egy héten többször is találkozzunk, de abban már megállapodtunk, hogy hamarosan együtt fogunk fellépni: én majd lent üldögélek a színpad előtt a férjével, Bogdán Csabival, és onnan élvezem a művészetét" - nevetett a fodrász.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.