műsorvezető A Nagy Duett Erdélyi Mónika Gáspár Laci sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika szemmel láthatóan igazi összhangba került Gáspár Lacival A Nagy Duett próbái alatt. Lehet, hogy több is ez, mint munkakapcsolat?

Az első pillanattól lehetett érezni, hogy Erdélyi Mónika rendkívül jól kijön mentorával, Gáspár Lacival, akivel egészen a negyedik döntőig eljutottak. A legutolsó közös fellépésük során Mónika úgy nézett duettpartnerére, mint egy szerelmes tini, és Laci szintén nem spórolt a szenvedéllyel.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Szerelmes pillantással nézett partnerére Erdélyi Mónika

"Laci tökéletes partner volt mindvégig. Bármit kértem, vagy nehéznek éreztem, abban segített. Hálás vagyok, hogy ő volt a párom" - mondta Mónika, miután vasárnap kiderült, hogy számukra véget ért a verseny. Az eredményhirdetést követően Gáspár Lacin látszott, hogy teljesen összetört. Talán épp azért, mert ezután nem találkozhatnak Mónikával olyan gyakran, hiszen nem kell már közös próbákra járnia?

Szerettük volna megkérdezni Mónikát, hogy valóban több van-e Lacival köztük, mint munkakapcsolat, de az adás végeztével nem akart nyilatkozni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.