műsorvezető A Nagy Duett érzelem Tilla Liptai Claudia sírás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen szélsőséges érzelmeket produkált Liptai Claudia A Nagy Duett vasárnapi, negyedik adásának felvételén - figyelte meg a Life.hu újságírója.

Érzelmi hullámvasútra ült A Nagy Duett negyedik adásán Liptai Claudia, aki lila overállban és egy extra magas sarkú, ezüst cipőben állt a SuperTV2 stúdiójának színpadára. Egyik pillanatban mosolyogva táncolt Tilla oldalán, majd nem sokkal később meghatottan sírdogált volt férje előadását hallgatva.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Nézd meg Claudia furcsa arcait a képre kattintva!

Claudia még a műsor kezdete előtt a rá jellemző csípős humorral minősítette a versenyzők énektudását. "Onnan nem láttok. Hallani ezt a műsort nem kell, mert nem arról szól" - viccelődött a helyszínen lévő, egykori Voice versenyzőkkel, akik beültek a zsűri mögé, ahonnan szinte alig látni a színpadot. Később táncra perdült a felvétel szüneteiben, majd egyik pillanatról a másikra hangulatot váltott. Amikor volt férje, Gesztesi Károly énekelt és zongorázott, hiába állt a színpad oldalán a sötétben, látszott, hogy nagyon megérintette a dal. Később azt is elárulta, hogy elsírta magát az előadás alatt.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.