Ördög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzák

hírek Bárdos András műsorvezető Ördög Nóra díjazás kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője nemrég már a második díját zsebelte be. Ördög Nóra, aki a Life.hu sztárszerzője is egyben, reméli, hogy nem az áldott állapota miatt jutalmazzák most ennyien eddigi munkásságát.
Bárdos Andrásról pedig kiderült, hogy nem tud hírek nélkül élni, és azt is elárulta a Life.hu riporterének, hogy valószínűleg fog még híradót vezetni, de ennek még nem jött el az ideje.

Vizelési problémái vannak Puskás Petinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-homonnay-zsolt-nagyon-izgult-felesege-polyak-lilla-miatt-puskas-petinek.htmlBalesete óta depressziós a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-balesete-ota-meg-mindig-nincs-jol-es-depresszios-a-josh.htmlNem vette észre, hogy villantott a Megasztár egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cserpes-laura-nem-vette-eszre-hogy-villantott-a-dal-kozepdontojen.htmlKoplal, hogy szülhessen a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-koplal-es-sanyargatja-magat-balassy-betti-enekesno-hogy-szulhessen-varga.htmlNem hajlandó érintkezni kollégáival Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-jennifer-aniston-szineszno-nem-hajlando-a-kollegaival-ebedelni-legujabb-filmje.htmlBen Affleck megszabadult jellegzetes szakállátólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-az-oscardij-elnyerese-utan-nehany-oraval-ben-affleck-szinesz-megszabadult.htmlKeresztes Ildikó nagyon szereti új testrészéthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-keresztes-ildiko-enekesnot-mar-regota-zavarta-a-porckinovese-az-orran.htmlÖrdög Nóri csipkébe öltöztette pocakjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-ordog-nori-lettaz-ev-musorvezetoje-az-ev-embere-dijatadon.htmlÖrdög Nóra: Így okozhat feszültséget a pénzhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130227-ordog-nora-igy-okozhat-feszultseget-a-penz.htmlÖrdög Nóra: Te mersz kockáztatni?http://www.life.hu/sztarszerzok/20130220-ordog-nora-te-mersz-kockaztatni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.