Elszórta apja örökségét Zámbó Krisztián

X-Faktor Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drogokra, bulikra, nőkre és rossz üzletekre szórta el apja millióit Zámbó Krisztián, amikor 20 évesen és tapasztalatok nélkül hozzájutott örökségéhez.

Minderről új, Zámbó - Ide lőjetek című könyvében vall az X-Faktor talán legtöbbet kritizált versenyzője, aki konkrétan leírja, miket próbált ki és hogyan verte el a tetemes örökséget rövid idő alatt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Azt bevallom, hogy ecstasyval, speeddel meg kokainnal próbálkoztam. De heroinnal én soha, én nem lőttem magam, ilyeneket soha ki sem próbáltam. (...) Nem tartottam magam drogosnak sem. (...) Csak mikor együtt buliztunk, nem tudtam megállni, hogy kipróbáljam. Akkoriban jó pár évig így éltem az életem. Csak költöttem a pénzt, buliztam, a haverokkal lógtam. Közben meg próbáltam belefogni mindenbe. Céget alapítottam. Szórtam az apámtól örökölt pénzt" - vallja be Krisztián.

A fiú végül a teljes örökségét eltapsolta, amikor egy rossz befektetés balul sült el és elvitte minden vagyonát. "Egy barátom rávett, hogy fektessek be, felvett egy nagyobb kölcsönt a cégre, és elvitt mindent. Az örökség nagy részét elbuktam. Ezután ráadásul az APEH rám szállt" - tette hozzá Jimmy fia, aki ebben az időben igazi nehézfiúkkal barátkozott abban a reményben, hogy majd ők mindentől megvédik, ám ez nem így történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.