Bangó Margit zongoristájaként kezdte Kökény

SuperTv2 Kökény Attila A Nagy Duett Bangó Margit sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évtizedes titok derült ki A Nagy Duett két sztárjáról, akiket régi kapcsolat köt össze - tudta meg a Life.hu.

Bangó Margit zongoristája volt 20 évvel ezelőtt Kökény Attila. Az akkor 18 éves fiú a már akkor is sztárnak számító Margitka testvérével, Szabó Jenővel alapított zenekart, így kísérhette az énekesnőt.

"A családból ismertük egymást, és amikor Jenővel megalapítottuk a zenekart, adta magát, hogy egyes fellépésein mi kísérjük Margitot. Rengeteget jártunk vidékre, két évig folyamatosan együtt játszottunk. Én akkor kezdtem el a vendéglátózást, Margitka testvérétől tanultam meg a szakmát" - árulta el Attila, aki mély, baráti kapcsolatba került az énekesnővel.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Akkoriban előfordult, hogy Margitka főzött rám. Amikor a testvérével esténként egy bárban játszottunk, gyakran kiskosárban hozta le nekem a vacsorát"- nevet az énekes, akinek az élete akkor változott meg, amikor 2010-ben a Megasztár második helyezettje lett.

"Addig a vendéglátóiparban dolgoztam, és épp jókor jött a Megasztár, mert már kezdtem kiégni. Most, hogy mindketten részt veszünk A Nagy Duettben, az első próba előtt órákig sztorizgattunk, felidéztük a múltat. A testvéréről is megemlékeztünk, aki sajnos már nem él, viszonylag fiatalon, 49 évesen, hirtelen halt meg."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.