Zsidró Tamás A Nagy Duett Cseke Katinka fodrász sztár Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér A Nagy Duettbe Zsidró Tamás mesterfodrász, aki partnerével, Szandival már kiesett a SuperTV2 műsorából - tudta meg a Life.hu.

Eddig csak a színpadról követte a fellépők frizurájának alakulását, mostantól személyesen dolgozik a szereplők hajkölteményein Zsidró. Mióta fodrászként dolgozik a produkcióban, nőket faragott olyan előadókból, mint Cseke Katinka vagy Erdélyi Mónika, akik eddig senkinek sem szívesen engedték, hogy változtassanak a külsejükön.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Eddig is felügyeltem a készülő hajkoronákat a kulisszák mögött, de most, hogy már nem vagyok fellépő, jelen tudok lenni a frizurák megalkotásánál. Cseke Katinka esetében kevés mozgásterünk van, hiszen a Jóban Rosszban sorozatban nem túl nőies karaktert alakít, és emiatt nem lehet alapvetően megváltoztatni a frizuráját. Mónikának már többet tudtunk változtatni a stílusán. Nagyon nőies, szép hajakat készíthettünk neki. Ahogy halad előre a műsor, egyre látványosabb frizurákat tervezünk a versenyzőknek, akik egyre többet szeretnének magukból megmutatni. Ennek köszönhetően hétről hétre nyitottabbak a változtatásra" - árulta el Zsidró, aki bevallotta, hogy hiányzik neki a színpad.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szívesen lennék még versenyben, de talán épp jókor ért véget számomra A Nagy Duett. Kicsit az orromra koppintott az élet, mert már majdnem elhittem, hogy jó énekes vagyok"- nevetett a sztárfodrász.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.