Elment a hangja Lakatos Márknak - Exkluzív!

betegség A Nagy Duett Lakatos Márk Super TV2 Bangó Margit sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van a Bangó Margit-Lakatos Márk páros. A stylistnak ugyanis elment a hangja, még beszélni sem tud, így veszélybe került vasárnapi szereplésük - értesült a Life.hu.

A Nagy Duett egyik legnépszerűbb párosának úgy kell helytállnia vasárnap este a SuperTV2 színpadán, hogy a stylist egyelőre nemhogy énekelni, de még beszélni is képtelen.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A fáradtságtól, kimerültségtől egyszerűen elment a hangom, úgyhogy most nem is beszélhetek. Pihenéssel próbálok gyógyulni, de egyelőre csak bizakodom, hogy képes leszek vasárnap színpadra állni" - válaszolt a Life.hu kérdéseire e-mailben Márk, aki csak SMS-ben tudott egyeztetni partnerével, Bangó Margittal is. "Margitka is nagyon aggódik értem, mit is tehetne mást" - tette hozzá a stylist.

Mivel a verseny egyre kiélezettebb, egyre jobban kell teljesíteni ahhoz, hogy a nézők és a zsűri továbbjuttassák a versenyzőket. Ráadásul Lakatos Márkék már megtapasztalták azt, hogy hiába kapnak egyik héten maximum pontszámot, a másik héten akár kieső helyre, veszélyzónába is kerülhetnek. Ha pedig Márk a betegsége miatt nem fog tudni jól teljesíteni, akkor arra is nagy az esély, hogy vasárnap este nekik kell elbúcsúzniuk A Nagy Duettől.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.