Jövő héten kezdi meg a közmunkát Zámbó Krisztián

X-Faktor baleset közmunka Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy két évvel ezelőtti baleset miatt ítélték közmunkára Zámbó Krisztiánt, aki jövő héten kezdi meg a közérdekű munkát egy könyvtárban.

Két évvel ezelőtt az M5-ös autópályáról lehajtva balesetet okozott Zámbó Krisztián. A bíróság közmunkára ítélte.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Az X-Faktor döntőse épp lefelé hajtott az M5-ös autópályáról, miközben az egyik volt barátnőjével vitatkozott, aki folyamatosan hivogatta telefonon. Ráfordult a lehajtóra, de nem vette észre, hogy lefékeznek előtte, ezért belehajtott az előtte haladó autóba. A légzsák abban a pillanatban felugrott és Krisztián pár pillanatra elájult. A bíróság közmunkára ítélte, aminek letöltésébe 2012 őszén beleszólt az X-Faktor, ezért most kell pótolnia az elmaradását.

"Dunavarsányban egy könyvtárban kell ledolgoznom napi pár órát húsz napon keresztül. Legutóbb is ezt kellett csinálnom, nem volt nagy dolog. Egy héten egyszer kellett három órát ott ülnöm" - nyilatkozta a Blikknek Zámbó Krisztián, aki jövő héten kezdi meg a munkát.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Elszórta apja örökségét Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-elszorta-apja.htmlNagy melleket kapott Zámbó Krisztián barátnőjehttp://www.life.hu/szepulj/20130301-zambo-krisztian-baratnoje-plasztikai-mutettel-uj-melleket-kapott.htmlNem ijedt meg az RTL Klub Zámbó Krisztián készülő könyvétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-zambo-krisztian-xfaktor-versenyzoje-konyvet-ir.htmlLeleplező könyvet ír az X-Faktorról Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130102-5-millio-forintert-rantana-le-a-leplet-az-xfaktoros-titkairol.htmlRáment Zámbó Krisztián magánélete az x-faktoros szereplésrehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-zambo-krisztian-jimmi-fia-az-xfaktor-versenyzojenek-parkapcsolata-veget-ert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.