betegség SuperTv2 A Nagy Duett Király Linda énekesnő sztár Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elment a hangja Király Lindának, aki most némán készül A Nagy Duett vasárnapi adására - tudta meg a Life.hu.

Egy megfázás miatt került veszélybe Király Linda és Szabó Győző vasárnapi szereplése A Nagy Duettben. "A múlt héten megfáztam, és ráénekeltem a beteg hangomra. Stúdióban rögzítettük az új dalaimat, fellépéseim is voltak, nem is beszélve A Nagy Duett-es feladatokról. Hét elejére teljesen elnémultam, ezért minden reggel inhalálni járok a kórházba, hogy visszajöjjön a hangom" - árulta el rekedten Linda, aki házi praktikákkal is igyekszik javítani helyzetén.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Homeopátiás szereket szedek és gyömbért eszem, mert ezek is segítenek. A kórházi inhalátorban pedig szteroidos gyógyszer van, ami a hangom regenerálódási képességét serkenti" - tette hozzá az énekesnő, aki ebben az állapotban képtelen próbálni A Nagy Duettre. "Némán próbálunk Győzővel. Vagyis ő énekel, én pedig instruálom. Ez azért is nagyon komoly kihívás, mert ezen a héten egy nehéz és számomra is ismeretlen műfajban mutatjuk meg magunkat: az operettben. De reménykedem abban, hogy vasárnapra minden rendbe jön."

Annak ellenére, hogy profi énekesnő, még Linda számára is elég ismeretlen ez a helyzet. "A karrierem során kétszer volt olyan, hogy nagy fellépés előtt lebetegedett a hangom. Egyszer az Operaház fantomja előadást torokgyulladással énekeltem végig, de túléltem. Most is minden rendben lesz" - mondta pozitívan.

Nem Linda az első A Nagy Duett csapatában, akinek betegség nehezíti a dolgát, hiszen múlt héten Lakatos Márk hangja ment el.

Lindának már csak azért is össze kell szednie magát, mert vasárnap A Nagy Duett versenyzői már nemcsak egy, hanem két-két produkcióval kell, hogy a SuperTV2 színpadára lépjenek.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.