Hatalmas volt a tömeg Cipő temetésén

halál temetés Kistarcsa Republic Cipő Bódi László HÉV énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délután helyezték örök nyugalomra a Republic énekesét Kistarcsán. Cipő előtt több ezren rótták le kegyeletüket. A Life.hu helyszínen lévő munkatársa szerint a temetés előtt háromnegyed órával alig lehetett megközelíteni a ravatalozót, akkora volt a tömeg.

Péntek délután temették el Bódi Lászlót, azaz Cipőt. Édesapja mellé került a kistarcsai köztemetőben, ahol a Life.hu helyszínen lévő munkatársa szerint máris rengetegen vannak, a ravatalozót fél órával a szertartás kezdete előtt már alig lehetett megközelíteni. A tömegben feltűnt több ismert ember, többek között Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea is. A többség sárga rózsával, vagy sárga színű virággal a kezében érkezett, ahogy korábban erre kérték a rajongókat. Mivel számítottak arra, hogy a búcsúztatáson több ezren vesznek részt, ezért mentesítő HÉV-járatot indítottak az Örs vezér tere végállomásról Kerepesre.

Cipő 47 évesen hunyt el szívbetegségben március 11-én.

Forrás: www.republic.hu
Forrás: www.republic.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.