finálé Görög Zita SuperTv2 A Nagy Duett Pataky Attila Csézy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába hívták meg a műsor készítői az összes egykori versenyzőt, mégis hiányos csapat áll majd A Nagy Duett fináléjában a színpadon - tudta meg a Life.hu.

Csézy, Görög Zita és Pataky Attila sem lesz ott A Nagy Duett fináléjában. Hiába tervezték, hogy az összes egykori versenyző egy közös produkcióval áll a közönség elé, úgy tűnik, mégsem lesz ott mindenki.

Csézy már hetekkel ezelőtt, nagymamája halála után, amikor kiszállt a versenyből jelezte, hogy nem vesz részt a fináléban, Görög Zita elutazik, Pataky Attila pedig betegségre hivatkozva mondta le a szereplést.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

A még versenyben lévők a legnépszerűbb produkcióikkal is visszatérnek, de elhangzik a zsűritagok egy-egy dala is a versenyzők tolmácsolásában. A műsor felénél a harmadik helyen álló páros búcsúzik, így a végjátékban a nézők a két legjobból választhatnak győztest vasárnap a SuperTV2-n.

Szintén különlegessége lesz az estének, hogy a zsűritagok közül Dobrády Ákos és Kasza Tibor is fellépnek majd a SuperTV2 színpadán.

Life.hu információ

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.