VV Ágica név húsvét jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta az ideális nevet születendő kisfiának az egykori valóságshow-sztár, VV Ágica, igaz, még nem egyeztetett erről olasz származású párjával - tudta meg a Life.hu.

Az olasz famíliájával húsvétozik VV Ágica, aki pihenni utazik Rómába barátja családjához. A terhessége 24. hetében járó sztár saját bevallása szerint elég stresszes életet él, ezért rendszeresen jár kismamajógára, aminek a segítségével szoros kapcsolatba tud kerülni kisbabájával.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook


"Mind a mai napig dolgozok, ráadásul a gyermekem apja sincs mindig mellettem, ahogy ez normális esetben szokás, így elég stresszes vagyok. Folyton pörög az agyam és gondolkozom, mi hogy legyen. A jóga abban segít, hogy megnyugodjak és relaxáljak. Az órák végén mindig azt érzem, hogy nagyon közel kerültem a kisfiamhoz" - mesélte Ágica, aki a SuperMokka adásában elárulta a kis jövevény nevét is, akinek már nagyon várja az érkezését.
"Patriknak fogják a kisfiamat hívni" - mondta, majd újságírónknak hozzátette, hogy reméli, sikerül a névvel kapcsolatban dűlőre jutni párjával, aki egészen másképpen szeretné hívni a trónörököst.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Bódi Sylvi a Playboy villában járthttp://www.life.hu/legykepben/20130328-bodi-sylvi-magyar-playmate-a-playboy-villaban-jart.htmlVigyázat! Állítjuk az órákathttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vasarnap-kezdodik-a-nyari-idoszamitas-allitjuk-az-orakat.htmlSírva fakadt a színpadon Haumann Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-haumann-peter-magyar-szinesz-konnyek-kozt-unnepelt-a-macskak-30.htmlVaddisznók garázdálkodtak Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-egyik-olvasonk-lefilmezte-amint-egy-vaddiszno-korical-budapest-12-keruleteben.htmlRetteg férfiasságáért VV Fecóhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-vvfeco-balogh-ferenc-baranyhimlos-lett-retteg-hogy-elveszti-ferfiassagat.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.