Extrém jelmezben lép fel Szabó Győző

SuperTv2 A Nagy Duett jelmez színész Árpa Attila sztár Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges jelmezben lép A Nagy Duett színpadára vasárnap Szabó Győző. A színész egy másik közismert férfi ruháját ölti magára - tudta meg a Life.hu a műsor próbáján.

Király Linda és Szabó Győző többek között különleges, TNT slágerekből álló egyveleget is énekelnek A Nagy Duett vasárnapi fináléjában, és ehhez a produkcióhoz rendkívüli jelmezt is fognak viselni.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"A TNT slágerek kapcsán jutott eszünkbe, hogy Linda egy gimis lány, míg Győző egy menő amerikai focista bőrébe bújjon. Ehhez kértük kölcsön Árpa Attila amerikai foci mezét"- árulta el Kisprumik Ádám, A Nagy Duett stylistja.

"Kevés ilyen mez van az országban, ezért fordultunk Árpa Attilához, aki szívesen segített és örömmel kölcsönadta az Árpa feliratú ruhadarabot" - tette hozzá a divatszakember.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.