Korda György SuperTv2 házasság Balázs Klári A Nagy Duett szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
33 éve folyamatosan szerelmes feleségébe Korda György, aki - annak ellenére, hogy büszke Klárika Nagy Duett-beli szereplésére - azért kissé féltékeny is volt rá - tudta meg a Life.hu.

Korda Györgyöt féltékennyé tette felesége Nagy Duett-beli szereplése, mert mint kiderült, Gyuri papa jobb szereti Klárikát a saját oldalán látni, mint zsűriszerepben.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Klárika ebben a műsorban nem tudta a szakmaiságát megcsillantani, hiszen ez nem az éneklésről szólt, hanem a szórakoztatásról. Viszont megmutatta, hogy milyen szép, szellemes és szeretetteljes nő. Nem véletlen, hogy 33 éve folyamatosan szerelmes vagyok belé" - árulta el a legendás énekes, aki a műsor utolsó adásának felvételére kivételesen elkísérte feleségét. "Jobban szeretem Klárikát az oldalamon énekelve látni, de mindenkinek meg kell mutatnia, hogy van benne még valami plusz, ezért természetesen én is támogattam őt ebben a feladatában is."

Véget ért A Nagy Duett, de Klárika számára nincs megállás. "Vasárnap már megyünk fellépni és beindul a gépezet, járjuk Gyurival az országot" - mondta mosolyogva a jókedvű énekesnő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.