Csobot Adél szerelem tánc pár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő párja, Istenes Bence tánctudása pár hét alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül, Südi Iringónak és a Szombat Esti Láz műsorának köszönhetően. Adél a Life.hu újságírójának mesélt arról, hogy mit érzett, amikor párját táncolni látta.  

"Nagyon örülnék egy hasonló felkérésnek, mint amit Bence kapott a Szombat Esti Lázban. Évekkel ezelőtt tanultam táncolni, így megvan a tánc iránti szeretetem, és bármikor szívesen újrakezdeném"- kezdte Adél.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Imádok táncolni és jó volt látni a páromon is a fejlődést. Időnként, amikor néztem őket Iringóval, legszívesebben felpattantam volna a színpadra, ezért sajnálom, hogy szombaton ők búcsúztak el a műsortól. Azzal vigasztaljuk magunkat, hogy talán most többet tudunk majd találkozni, és igyekszünk úgy beosztani az időnket, hogy mindig jusson egymásra, mert ezt mindketten nagyon fontosnak tartjuk" - mesélte Adél, aki tánctudásából megvillanthat valamicskét állandó énekes estjén.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL



Belehalt a bölcsességfoghúzásba egy fiatal férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130403-egy-25-eves-ferfi-marek-lapinski-belehalt-a-foghuzasba.htmlVégre itt az áttörés a magyar énekesnő karrierjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-nem-tudott-felszabadulni-magyarorszagon.htmlGerincbénítás vár egy szaúdi férfirahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-gerincbenitasra-buntettek-egy-szaudi-ferfit-amiert-korabban-haton-vagta-baratjat.htmlTabu a szex Bódi Gusztiéknálhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-bodi-guszti-enekes-csaladjaban-tabu-tema-a-szex.htmlTorgyán József elárulta a jó házasság titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130402-torgyan-jozsef-magyar-politikus-es-felesege-sosem-fekszik-le-haraggal.htmlÁradás, havazás - folytatódik az ítéletidőhttp://www.life.hu/legykepben/20130403-aradnak-a-folyok-zalaban-a-havazas-miatt-pedig-kamionok-akadtak.htmlApa lesz a Voice sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-budi-szilard-a-voice-enekese-apa-lesz.htmlViszály tört ki Cipő családjábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130403-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontemberenek-csaladjaban-viszaly-tort-ki.htmlSzenvedélye miatt szabadkozik a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-varga-izabella-a-szombat-esti-laz-tancosnoje-partnere-cseh-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.