agresszió verekedés Dukai Regina celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihozták az agressziót Dukai Reginából egy rendezvényen - tudta meg a Life.hu. A csinos énekesnő olyat tett, amit sosem szokott.

Dukai Regina teljes erejéből, agresszívan szétvert egy piskótát a VIASAT3 új műsorának, Az étterem harcosainak sajtónyilvános eseményén. Annak ellenére, hogy nem szokása ételeket szétzúzni, élvezte a kihívást.

Fotó: Vaskó Tamás
Fotó: Vaskó Tamás

"Ez egy különleges, asztalon szétterített somlói galuska volt, aminek a piskótáját folyékony nitrogénnel locsolták le, így ráadásul látványosan gőzölgött is. Az én feladatom az volt, hogy erőszakkal szétverjem a somlói piskótáját. Ugyan erősen ütöttem, de ez messze nem a legszélsőségesebb arcom" - árulta el az énekesnő.

Regina azt is elmondta, hogy mivel lehet kihozni a sodrából. "Ha bántják a családomat és a szeretteimet, bármire képes lennék. Ha hazamegyek a szüleimhez, mindig anyukám mellett alszom. Ilyenkor olyan vagyok, mint egy oroszlán: figyelem a zajokat és arra gondolok, hogy ha bármi történne annyira megemelkedne az adrenalinszintem, hogy bár nő vagyok, képes lennék megvédeni a családomat. Nincs ugyan fegyverem, de biztos vagyok abban, hogy az adrenalin olyan erőt tud kiváltani, aminek köszönhetően még egy gyengébb ember is képes megvédeni magát."

Rettegéssel ajándékozta meg nejét Oláh Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130403-olah-gergo-manchesterbe-repitette-feleseget-nikit-mindketten-eloszor-ultek-repulon.htmlÉletveszélybe került Varnus Xavér édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20130404-varnus-xaver-magyar-orgonamuvesz-idos-edesapjan-eletmento-mutetet-hajtottak-vegre.htmlSzakított gyermekei anyjával MÁZShttp://www.life.hu/legykepben/20130404-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-szinesze-szakitott-ket-kisebb-gyermekenek.htmlBelehalt a bölcsességfoghúzásba egy fiatal férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130403-egy-25-eves-ferfi-marek-lapinski-belehalt-a-foghuzasba.htmlVégre itt az áttörés a magyar énekesnő karrierjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-nem-tudott-felszabadulni-magyarorszagon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.