életveszély stroke művész Varnus Xavér sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentő műtétet kellett végrehajtani Varnus Xavér édesapjánál, aki stroke-ot kapott és csak felesége lélekjelenlétének köszönheti, hogy túlélte az agyi infarktust.

A stroke során a 82 éves férfi ráadásul olyan szerencsétlenül esett el, hogy két nyaki csigolyája is eltört, ami miatt hetekig fémketrecet viselt a feje körül, amilyet annak idején, balesete után Horn Gyula is hordott sokáig.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Anyukám programozó matematikus, racionális és higgadt a bajban. Az orvosok szerint gyors intézkedésével mentette meg apa életét, mivel a stroke után apám fél órán belül kórházban volt. Műteni viszont csak most lehetett, az agyi infarktus után előbb fel kellett javítani az állapotát. Addig, hogy ne szenvedjen gerincvelő-sérülést, merevítőben élte mindennapjait a kórházban, de lassan visszatért a mozgása, kommunikációja, pedig eleinte az intenzív osztályon lélegeztetőgépre kötve feküdt" - árulta el az orgonaművész a Blikknek hozzátéve, hogy édesapját ugyanaz az orvos műtötte meg, aki balesete idején Felipe Massát is operálta.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.