X-Faktor börtön baleset Zámbó Krisztián sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A börtönt kockáztatja Zámbó Krisztián, akit autóbalesete miatt ítéltek közmunkára, ő azonban eddig nem tett eleget a rá kiszabott ítéletnek.

Krisztián két éve vezetés közben telefonált és így okozott autóbalesetet, ami miatt a bíróság közmunkára ítélte. Ha a rá kiszabott ítéletet nem tölti le, fogházra változtathatják az ítéletet.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Az énekes egyszer már elkezdte letölteni büntetését - egy dunavarsányi könyvtárban kisegítőként kell dolgoznia húsz napon át, napi néhány órát, de az X-Faktor miatt felfüggesztette azt és bár már rég vége a műsornak nem tért vissza, hogy befejezze a feladatát.

A könyvtár tárt karokkal várja Krisztiánt, de hiába. "Húsvétkor jöttünk Lepsénybe, a szerelmem családjához. Innen viszont nem tudok visszamenni, mert elromlott az autóm, és még nincs kész. Jövő héten elkezdem a melót" - magyarázkodott a Blikknek az énekes.

Agresszív lett Dukai Reginahttp://www.life.hu/legykepben/20130404-dukai-regina-magyar-enekesno-agressziv-lett.htmlTahitin nyaral Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130404-bodi-sylvi-magyar-playmate-tahitin-nyaral.htmlAlig lehet ráismerni a Jóban Rosszban egykori sztárjárahttp://www.life.hu/legykepben/20130404-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-meszaros-kitty-filmproucer-lett-trokan.htmlTragikus baleset ihlette meg az énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20130404-balazs-pali-magyar-enekes-egy-tragikus-baleset-emlekere-irt-dalt.htmlNem kellett a celebek felajánlásahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-sugarbird-ruhak-nem-kellettek-a-gyerekvarosoknak-pedig-ismert-sztarok-judykarasz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.