Balesetet szenvedett Bódi Sylvi

modell Bódi Sylvi sérülés szörf baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán megsérült Bódi Sylvi háta egy szörfbalesetben Tahitin. A modell jelenleg ezen a szigeten hódol hobbijának, a szörfözésnek, és még a baleset sem vette kedvét a folytatástól.

"Ráeveztem az igen méretes hullámra, majd hirtelen függőleges lett alattam a vízfal, ami azt jelenti, hogy baromi sekély víz fölött törik a hullám. De ekkor már késő volt. Nem sikerült landolni a deszkámra, helyette viszont gerinccel vettem le a zátonyt. Még a helyiek is csodálkoztak a hajmeresztő mutatvány láttán. Azt mondták, nem gyakran látnak ilyet lányoktól" - tette közzé a közösségi oldalán Sylvi, ahonnan az is kiderült, hogy azonnal a segítségére siettek, természetesen férfiak.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club
Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

"1-2 mantrát elmorogtam, miközben lime-mal dörzsölgették a sebet a srácok a hajón. Ilyenkor ezt így szokták, ez a legbiztosabb módja, hogy fertőtlenítsék a korallzátonyon szerzett friss sebeket. Simán kihordom lábon" - nyugtatgatta meg követőit Sylvi, akinek nem ez volt az első sérülése, tisztában van vele, hogy ez a sport velejárója.

"Van ott már több is a hátamon. Ha jobban megnézitek, jobb oldalon, hátközépnél van egy hosszanti heg. Az mexikói emlék még kezdő koromból. Cukin beleállt a szörfdeszka szkegje a hátamba."

Becsődölt Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130411-bango-margit-enekesnonek-be-kellett-zarnia-az-ettermet-a-magas.htmlBűnöző lett Mucsi Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20130410-mucsi-zoltan-magyar-szinesz-bunozo-lett.htmlTerhes a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-furedi-nikolett-a-baratok-kozt-szereploje-babat-var.htmlKikészült Minárovits Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130411-minarovits-peter-magyar-szinkronszinesz-tonkrement-kikeszult-korhazba-kerult.htmlPár hónapos gyermekével utazgat Palya Beahttp://www.life.hu/legykepben/20130407-palya-bea-magyar-enekesno-mexikoban-nyaralt-csaladjaval.htmlSzáguldozott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130410-baronits-gabor-fabian-anita-a-joban-rosszban-szineszei-a-lotus.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.