divattervező fotó portré Éder Krisztián Király Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éder Krisztián, művésznevén SP, készítette az utolsó, profi képsorozatot a meggyilkolt divatpápáról, Király Tamásról.
a saját ágyában fojtottak meg egy selyemsállal.

Fotó: Éder Krisztián
Fotó: Éder Krisztián

"Király Tamással egy portréfilmet forgattunk, és ekkor jött az ötlet, hogy készítek róla egy fotósorozatot. Lenyűgöző személyiségnek találtam, egyedi karakternek. Amikor személyes portrét készítek, akkor az illetőt a saját környezetében, saját szokásaival örökítem meg. Ő erős dohányos volt, ezért a képek egyszerűen arról szólnak, hogy elszívott egy cigit és közben kattintottam róla párat. A képek a fekete-fehér hatás miatt komorságot sugároznak, mégis Tamást végtelenül pozitív és életvidám embernek ismertem meg. Tele volt tervekkel, amiről szívesen mesélt nekem és megmutatta az aktuális munkáit. Sajnálom, ami vele történt, mert egy nagyon kreatív művészt vesztett el a divatvilág" - mesélte Krisztián.

Fotó: Éder Krisztián
Fotó: Éder Krisztián

Elhunyt Szalai Annamáriahttp://www.life.hu/legykepben/20130412-elhunyt-szalai-annamaria-a-nemzeti-media-es-hirkozlesi-hatosag-nmhh.htmlCseke Katinka: "Ordítva tudok bőgni"http://www.life.hu/legykepben/20130411-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-peldakeppe-valt-a-musor.htmlExkluzív! Fejbe rúgott egy lányt Müller Attilahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-muller-attila-magyar-musorvezeto-fejbe-rugott-egy-lanyt.htmlBemutatja tánctudását a Szombat Esti Láz zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/20130410-esztegalyos-cecilia-a-szombat-esti-laz-zsuritagja-a-musor-dontojeben.htmlToncsi megbarátkozott a fellépőruhájávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130410-balint-antoni-a-szombat-esti-laz-dontojeben-ismet-fellep.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.