Csonka András baleset ruha tánc Lilu Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a Szombat Esti Láz adásának kezdetekor látni lehetett, hogy baj lesz Lilu ruhájával. A műsor vége felé bekövetkezett, ami minden élő adás szépsége: egy kis galiba csúszott be.

Lilu csak úgy tudott közlekedni álomszép, krémszínű, uszályos estélyi ruhájában, ha megemelte azt. A lépéseknél nemcsak az uszály akadályozta, hanem az is, hogy a ruha sokkal hosszabbra volt szabva a kényelmesen használhatónál, így minden egyes lépés komoly hihívást jelentett Lilunak. A műsor végén egy beállásnál egyszer csak úgy érezte, hogy mozdulni sem tud. Partnere, Csonka András ruhája uszályán állva jelentkezett be, alaposan megtaposva ezzel a ruhakölteményt, amelyet egy magyar tervezőpáros készített.

Fotó: Földi D. Attila
Fotó: Földi D. Attila

Lilu az első döbbenet után humorosra vette a jelenetet. "Ez egy fináléruha, meg kellett adni a módját az utolsó adásnak, még azon az áron is, ha benne volt a baleset lehetősége. Ez egy feladat volt, amivel végül megküzdöttünk. Persze amikor észrevettem, hogy Bandi az uszályomon állva köszönti a nézőket, meglepődtem. A lélekjelenlétemnek köszönhetem, hogy nem rémültem meg és nem kezdtem el kétségbeesetten rángatni a ruhámat. Kedvesen megkértem, hogy álljon odébb 20 centivel, így egy aranyos poén lett belőle. Ezek a nem várt helyzetek szerencsére nem billentenek ki a szerepemből" - magyarázta az adás után Lilu.

Fotó: Földi D. Attila
Fotó: Földi D. Attila

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.