Rakonczai Viktor X-Faktor Koncz Zsuzsa mentor Kovács Kati Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati, Koncz Zsuzsa és Rakonczai Viktor lesznek az X-Faktor új mentorai, legalábbis a Life.hu olvasói szerint, aki e három új ítészt szeretnék látni az RTL Klub népszerű tehetségkutatójában

A Life.hu közösségi oldalán szavazók nagy többsége Koncz Zsuzsát, Kovács Katit és Rakonczai Viktort látná szívesen Geszti Péter mellett. Ő az egyetlen mentor, aki eddig nem jelezte, hogy szakítana a műsorral. Malek Miklós helyére sokan Tóth Gabit várják befutónak, de olvasóink közül csak kevesen voksoltak a szabadszájú énekesnőre. Akárcsak Vastag Csabára, aki szintén felmerült, mint lehetséges ítész, hiszen ő maga is az X-Faktorban tűnt fel, és azóta is töretlen a népszerűsége.

Forrás: RTL Klub / Sajtóklub
Forrás: RTL Klub / Sajtóklub

Geszti Péter egyelőre úgy tűnik, folytatja az X-Faktort

"A legjobb lenne a 'megszokott' felállás, de ha ez már így nem működik, akkor csakis olyan személy(eket), akiknek már van ezen a pályán tapasztalatuk és nem csak szimpátia, valamint külső megjelenés alapján ítélnek" - vélekedik egyik olvasónk.

"Természetesen akiknek múltjuk van, és komoly tapasztalattal rendelkeznek: ilyen tehetségeket, mint Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Katona Klári, Rakonczai Viktor, de azért meg ne az ennyire 'zöldfülüeket' ha lehet!!!! Geszti Péter természetesen legyen ott, tehetséges, értelmes, kiforrott!" - vélekedett egy másik szavazó.

A hírek szerint az RTL Klub már gőzerővel készíti elő a tehetségkutató műsor következő szezonját, amelynek műsorvezetője is titok még. Mondhatni az egész produkció megújult szereplőgárdával tér vissza. A reakciók alapján a nézők alig várják, hogy ismét fiatal tehetségeknek szurkolhassanak a képernyő előtt.

Kollégája ruhája alatt matatott Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130415-toth-gabi-a-szombat-esti-lazban-csehszakal-tibor-hatat-kenegette.htmlEgy szaúdi férfi a bostoni merénylet gyanúsítottja?http://www.life.hu/legykepben/20130416-egyes-hirek-szerint-egy-20-ev-koruli-szaudarabiai-ferfi-a.htmlÍzek harca a konyhábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130416-izek-harca-a-konyhaban.htmlEltűntek Erőss Zsolt expedíciójának felszereléseihttp://www.life.hu/legykepben/20130415-eross-zsolt-kancsendzongaexpedicioja-az-alaptaborba-ert-felszereleseik-nem-erkeztek-meg.htmlNői ruhába bújt Magyar Attilahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-magyar-attila-magyar-szinesz-noi-ruhaba-bujt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.