Speciális módszerrel fogy Molnár Anikó

fogyás elhízás Való Világ Molnár Anikó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyárra szeretné formába hozni magát Molnár Anikó, aki az elmúlt időszakban 15 kilót szedett magára - tudta meg a Life.hu. 

A ValóVilág egykori sztárja különleges módon igyekszik megszabadulni a súlyfeleslegtől, ami korábban nem zavarta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Mezoterápiás kezelésre megyek, ami állítólag nagyon hatékony és gyors, látványos fogyást produkál. Tűvel visznek be egy hatóanyagot a bőr alá, ami bontja a zsírsejteket" - árulta el Anikó, aki emellett mozgással is próbál formálódni. "Ésszel eszem és konditerembe járok, ahol egy személyi edző segít nekem megfelelő edzésprogramot összeállítani. Emellett fallabdázni iseljárok" - tette hozzá az egykori valóságshow-sztár.

Érdekel a mezoterápiás kezelés? Kérdezd a Life.hu szakértőjét a szakerto@life.hu címen!



Néhány hete, amikor beköszöntött a jó idő, elővettem a tavaszi ruháimat. Csakhogy vagy nem jöttek fel rám, vagy rettenetesen álltak. Nagyon elkeseredtem. Télen még csak el tudtam rejteni a kabát alatt a pluszkilókat, de most rádöbbentem, hogy ha nem teszek valamit, strandra se fogok tudni kimenni a nyáron. 15 kiló felesleg van rajtam, de mindent elkövetek, hogy a lehető leggyorsabban megszabaduljak tőle"-


Akkor híztam meg, amikor kint éltem Amerikában. Rajtam sosem volt ennyi felesleg, de a kinti hormonkezelt ételtől megváltozott az anyagcserém. Csak reménykedem abban, hogy ez a folyamat visszafordítható."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.