Speciális módszerrel fogy Molnár Anikó

fogyás elhízás Való Világ Molnár Anikó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyárra szeretné formába hozni magát Molnár Anikó, aki az elmúlt időszakban 15 kilót szedett magára - tudta meg a Life.hu. 

A ValóVilág egykori sztárja különleges módon igyekszik megszabadulni a súlyfeleslegtől, ami korábban nem zavarta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Mezoterápiás kezelésre megyek, ami állítólag nagyon hatékony és gyors, látványos fogyást produkál. Tűvel visznek be egy hatóanyagot a bőr alá, ami bontja a zsírsejteket" - árulta el Anikó, aki emellett mozgással is próbál formálódni. "Ésszel eszem és konditerembe járok, ahol egy személyi edző segít nekem megfelelő edzésprogramot összeállítani. Emellett fallabdázni iseljárok" - tette hozzá az egykori valóságshow-sztár.

Érdekel a mezoterápiás kezelés? Kérdezd a Life.hu szakértőjét a szakerto@life.hu címen!



Néhány hete, amikor beköszöntött a jó idő, elővettem a tavaszi ruháimat. Csakhogy vagy nem jöttek fel rám, vagy rettenetesen álltak. Nagyon elkeseredtem. Télen még csak el tudtam rejteni a kabát alatt a pluszkilókat, de most rádöbbentem, hogy ha nem teszek valamit, strandra se fogok tudni kimenni a nyáron. 15 kiló felesleg van rajtam, de mindent elkövetek, hogy a lehető leggyorsabban megszabaduljak tőle"-


Akkor híztam meg, amikor kint éltem Amerikában. Rajtam sosem volt ennyi felesleg, de a kinti hormonkezelt ételtől megváltozott az anyagcserém. Csak reménykedem abban, hogy ez a folyamat visszafordítható."


Dekoltázst villantott a TV2 új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130417-kovacs-patricia-musorvezeto-dekoltazst-villantott-a-szupertv2-reggeli-musoraban.htmlAlig jelentkeztek idén egyetemekrehttp://www.life.hu/legykepben/20130418-drasztikusan-csokkent-a-felsooktatasba-jelentkezok-szama-iden.htmlNem kellett a celebek felajánlásahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-sugarbird-ruhak-nem-kellettek-a-gyerekvarosoknak-pedig-ismert-sztarok-judykarasz.htmlA VV-ben is próbálkozott Lalihttp://www.life.hu/legykepben/20130417-nem-kellett-a-valo-vilagba-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje.htmlHalálos robbanás Texasbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-legalabb-hatvanan-meghaltak-es-tobb-mint-szazan-megserultek-texas-allamban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.