Gáspár Laci: "Tönkreteszik az életemet!"

drog Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiborult Gáspár Laci, akinek állítólagos drogügyei az elmúlt hetekben folyamatos témát adtak a sajtó számára. Az énekes perrel fenyegetőzik.

Laci a legnagyobb közösségi oldalon írta ki szenvedélyes gondolatait. Szavaiból egyértelműen kiderül, hogy nagyon megviselték az őt ért vádak.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Betelt a pohár! Megkérek mindenkit, hogy ne higgyen a szennyes, hazug bulvárlapoknak akik alaptalan vádakkal, hazugságokkal, szemét hitelrontó, mondvacsinált koholmányokkal vádolnak! Teljesen tönkre eszik azt, amit felépítettem 10 év alatt, amiért sokat tettem és Istenen és a Közönségen kívül senki sem segített! Ami sok, az sok... Eddig tűrtem és alázattal viseltem, gondolván a rossz oldalát is el kell tudnom viselni az ismertségnek ,mondom magamnak: írjanak, majd ez is elmúlik, nem kell foglalkozni velük, mert arra sem méltóak a cikkek, hogy reagáljak rájuk... De most már túl messzire mentek! Ezt nem fogom annyiban hagyni! Mostantól az egyik legfontosabb feladatom, hogy pereljek, sőt feljelentést tegyek bűncselekménnyel való nyilvános megvádolásért! Most is Istenben bízom! Köszönöm annak, aki kitart melletem!"

Mint ismeretes, néhány hete a rendőrség felszámolta azt a droghálózatot, amelytől állítólag Laci is vásárolt kábítószert, de az üggyel kapcsolatos nyomozás jelenleg még folyamatban van.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.