halál színész televíziós sorozat Allan Arbus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
95 éves korában elhunyt Allan Arbus, akit főleg a M*A*S*H című televíziós sorozatból ismerhetünk, amelyben dr. Sidney Freedman pszichiátert alakította.

Már nincs közöttünk Allan Arbus. A 95 éves színész április 19-én hunyt el Los Angeles-i otthonában. Legendás szerepe volt dr. Sidney Freedman pszichiáteré a nagy sikerű M*A*S*H című televíziós sorozatban, amely a '70-es években sokak kedvence volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Allan Arbus egyik lányával, Amy-vel

A sztár 1970-ben és 1980-ban keményen dolgozott, tucatnyi szerepet tudhat a háta mögött. Feltűnt például a Taxiban és a Starsky és Hutchban. A színész 1941-ben vette el Diane Arbus fotóst. A pár 1959-ben szétment, tíz évvel később pedig elváltak, amikor Allan Los Angelesbe költözött karrierje miatt. Két lányuk született, Amy és Doon. 1976-ban Mariclare Costellót vette feleségül, akitől szintén egy lánya van, Arin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.