Trafikos lesz Palcsó Tomiból

TV2 Palcsó Tamás vállalkozás TV2 Megasztár sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palcsó Tamás hamarosan trafikokat fog nyitni, mert ő is nyert azon a pályázaton, amin üzemeltetési jogot lehetett szerezni 20 évre. Az egykori megasztáros egyelőre maga sem tudja, milyen feladatot fog ellátni az üzletben - tudta meg a Life.hu.

A válság Palcsó Tomira is hatott, hiszen az egykori megasztáros úgy döntött, hogy a zenélés mellett vállalkozásba fog. Pályázatot nyert, így július 1-jén öt trafikot nyithat, de még nem tudja pontosan, hogy mit fog dolgozni.

"Tegnap derült ki, hogy nyertem, és nagyon örülök neki. A részletek még csak körvonalazódnak, valószínűleg családi vállalkozás lesz. A dohányáru mellett egyéb termékeket is tarthatunk, de még azt sem tudom pontosan, hogy mi alkotja majd az árukészletet" - árulta el az énekes hozzátéve, az sem kizárt, hogy néha ő is beáll majd a pult mögé.

Fotó: MTVA
Fotó: MTVA

"Nem tudom, hogy pontosan mi lesz a szerepem. Az előkészítésben aktívan részt veszek és később, ha szükséges, akár beállok majd árusítani is."

Tomi azt sem rejti véka alá, hogy a vállalkozásba azért fogott, mert a zenei pályafutásában nem lát biztos jövőt. "A válság érezteti hatását, kevesebb lett a fellépés, de nem panaszkodom. Az azonban tény, hogy ebben a helyzetben jobb több lábon állni. Mivel közgazdasági és üzleti menedzsment diplomám van, ezért ez az új üzlet tökéletes lehetőség számomra. Természetesen a zenélést is tovább folytatom, vannak terveim ezen a téren is."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.