színésznő terhesség Kovács Patrícia sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszre várja első gyermekét Kovács Patrícia, aki valóban másállapotba került és várandóssága kezdete óta elvesztette időérzékét - tudta meg a Life.hu.

A 35 éves színésznő vágyott arra, hogy anya lehessen és most boldog, hogy álma hamarosan valóra válik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


"Nagyon jó fej a gyermekem, mert egy pillanatig nem voltam rosszul a terhességem eddigi ideje alatt. Nem volt hányingerem, nem émelyegtem, csak ólmos fáradtságtól szenvedek a mai napig is. Az időérzékemet is elvesztettem, amióta várandós vagyok. Leszaladok a kutyákkal sétálni pár percre és másfél órával később ocsúdok fel, hogy még mindig lent vagyok velük" - nevet a színésznő, aki tudatosan úgy alakította az életét, hogy most már elsősorban a babának szentelhesse minden figyelmét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


"Színpadon nem játszom, csak apróbb feladatokat vállalok. Az első három hónapban kímélnem kellett magamat, de most már bátran mozoghatok, úgyhogy hamarosan elkezdem a kismamajógát is. Nagyon régóta vágytunk erre a babára, úgyhogy most évekig nem is nagyon szeretnék új szerepet vállalni" - tette hozzá a kismama, aki még nem tudja, hogy milyen nemű gyermeket hord a szíve alatt. "Én azt éreztem, hogy fiam lesz, de a legutóbbi ultrahangon elbizonytalanítottak, és azt mondták, hogy nagy valószínűséggel lány. Mindig fiús anyának képzeltem magam, de teljesen mindegy, hogy én hogy én minek képzeltem, az élet úgyis a legjobbat hozza."

Diplomás lesz a VV szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20130506-vv-kinga-kutai-kinga-diplomamunkaja-elkeszult-a-noi-munkavallalasrol.htmlÁjulásig kínozta férje Keleti Györgyithttp://www.life.hu/legykepben/20130507-keleti-gyorgyi-magyar-celebet-brutalisan-verte-volt-ferje.htmlNem akar közösködni fiával az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130424-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-akar-egyutt-fellepni.htmlKülönleges tetkót hord Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130503-kiraly-viktor-a-megasztar-gyoztese-kulonleges-tetovalast-hord.htmlNélkülözhetetlen hozzávaló: a chipshttp://www.life.hu/legykepben/20130506-nelkulozhetetlen-hozzavalo-a-chips.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.