VIVA COMET-díj sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta az eddig féltve őrzött titkot, hogy ki lesz a VIVA Comet idei sztárvendége!  

Vége a találgatásoknak: kiderült, hogy június 13-án este az angol sztárrapper, Wiley pörgeti majd a maximumra a közönséget a Papp László Budapest Sportarénában. A slágergyáros végre élőben mutatja meg, mitől is vált az európai klubok ünnepelt sztárjává. Eddig sem volt sok kétség, de most már biztos: őrületes buli lesz az idei Comet!

Red Lemon Média
Red Lemon Média


A VIVA Cometen nemcsak a hazai kedvencek, hanem sikeres külföldi sztárok is színpadra lépnek. A idei év nemzetközi sztárfellépője nem más, mint Wiley, a brit drum and bass-, garage- és grime-színtér egyik fontos, stílusteremtő és trendalakító figurája. Felvételei az európai és hazai klubok kedvencei: a szupersztár eddig olyan jól ismert slágereket készített, mint a "Wearing My Rolex", a "Heatwave", a "Can You Hear Me", a "Never Be Your Woman" vagy a "Take That". A dalszerző-rapper a brit modern zenei élet egyik legígéretesebb és legkarakteresebb arca. Június 13-án mi is meggyőződhetünk tehetségéről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.