Schobert Norbi tagadja a vádakat

zene vád fitnesz Schobert Norbert jogdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt Schobert Norbert is a jogdíjügyben. Közösségi oldalán tette közzé, ő hogyan látja a dolgokat.

A Blikk tegnapi cikke szerint a hanglemezkiadók felszólítást küldtek a fitneszgurunak, mert kiderült, hogy nem fizetett jogdíjakat a Rubint Réka és a Schobert Norbi DVD-in hallható zenékért. Tartozása akár 400 millió forintra is rúghat.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Érdekes, hogy se bírósági döntés, se egy legalább elsőfokú és nem jogerős ítélet nincs, csak valaki mond valamit név és arc nélkül és lehet keverni a mocskot. Érdekes az is, hogy a legnevesebb szerzőkkel írattam a háttérzenéket a filmjeimhez és a kezemben a joglemondó nyilatkozatok, tehát maximum nekem kéne a jogdíjakért várakoznom, mivel megvásároltam az aláfestést. Kiktől? A legjobbaktól. Sterbinszky Karcsi, Náksi Attila, Hauber Zsolti és sorolhatnám. Mellesleg nem zenét árulunk, hanem tornát és egészséget. Az élő DJ-mix már más kérdés, de erre is állásfoglalást várunk. 400 millió? Ennyi árbevételt életemben nem szereztem a filmekből, ha így lett volna, most dolgoznom sem kéne. Börtön? Azokat sem jelentettem fel, akik a kalózpiaci árusítással teljesen tönkretették a DVD piacot és ma már csupán a mozgalom fenntartása miatt érdemes ilyet forgatni" - írta Norbi, és gondolatait felesége, Réka azonnal kommentálta is.
"Mindig felmerül bennem a kérdés: hogy van még mindig ennyi ereje? Ilyen sok év után is harcolni és küzdeni azért, amit felépített és azokért, akiknek az egészségét és életét jobbá szeretné tenni" - tette hozzá Réka.

Beleveti magát a luxusba Fodor Zsókahttp://www.life.hu/legykepben/20130509-fodor-zsoka-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-luxus-hajoutra-indul.htmlExkluzív! Ő az idei VIVA Comet sztárvendégehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-brit-rapper-lesz-a-2013as-viva-comet-sztarvendege.htmlKés alá fekszik Koltai Róberthttp://www.life.hu/legykepben/20130509-koltai-robert-a-starfaktory-cimu-musicalban-egy-ujsagarust-jatszik-a.htmlKis híján meghiúsult Judy vacsorájahttp://www.life.hu/legykepben/20130508-hal-a-tortan-judy-az-enekesno-kislanya-miatt-nem-tudott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.