Belefogyott a színészetbe az énekesnő

musical szerep fogyás Nagy Adri tánc énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akart fogyni, mégis jó pár kilótól szabadult meg Nagy Adri, mióta a Thália Színház szombaton bemutatásra kerülő musicaljére próbál - tudta meg a Life.hu.

Az énekesnő úgy gondolta, hogy a rendszeres sportolás mellett nem érhetik meglepetések, és lazán végigtáncol és énekel egy előadást. Maga is meglepődött, hogy ez nem is olyan egyszerű, és lassanként belefogyott a próbákba."Én elsősorban énekesnő vagyok, színészettel csak szinkronszínészet terén foglalkoztam. Amikor decemberben megkerestek, megkérdezték, hogy vannak-e színészi ambícióim, végül megkaptam az egyik főszerepet a Star Factoryban. Hogy tökéletes legyen az alakításom, rengeteget kell próbálnom, tudnom kell táncolás közben is énekelni. Mindenki azt mondja, hogy sokat fogytam, én csak azt érzékelem, hogy lötyögnek rajtam a ruháim. Négy-öt kilónál többről azért nem lehet szó" - nevetett Adri, akinek kollégái házon belül sokat segítenek a felkészülésben.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media

Csoportokra főz Szőke Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130508-szoke-andras-interju-a-termeszetgyogyaszatrol-es-a-fozes-szereteterol.htmlMegszületett VV Béci kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-vv-beci-az-rtl-klub-sztarja-hamarosan-apa-lesz-megindult.htmlMajka Dundikával színesíti műsoráthttp://www.life.hu/legykepben/20130508-dundika-vokalozik-majkanak-a-cotton-clubban.htmlKórházba került Korda Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-korda-gyorgy-magyar-enekes-korhazba-kerult.htmlMentő vitte el az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130513-kovari-marton-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-korhazba-kerult.htmlFérjhez ment a terhes szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130513-polgar-krisztina-szepsegkiralyno-8-honapos-terhesen-ment-ferjhez-a-hetvegen.htmlBeköltözött VV Attila a nyereménylakásábahttp://www.life.hu/legykepben/20130513-vv-attila-egykori-villalako-tarsaival-tojasrantottaval-avatta-fel-nyeremenylakasa-konyhajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.