Fittyet hányt a csajos partira Janicsák Veca

csajok kutya simogatás biciklizés csónakázás program énekesnő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csajos programot szervezett a VIVA Comet gála stábja a női kategóriában legjobbnak jelölt énekesnők részére. Janicsák Veca fittyet hányt arra, hogy ez női buli, egy hímneművel érkezett.

Biciklizés, csónakázás, vattacukorevés és rengeteg kacagás jellemezte azt a csajos programot, amelyen a Vecával érkezett hímneműnek is kijutott a kényeztetésből. Lehet, hogy az ötéves németjuhász, Zenta élvezte a legjobban a programot, ugyanis simogató női kezekből nem volt hiány. És a kutya tett is róla, hogy mindenki rá figyeljen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg galériánkban, hogy bulizott az öt lány a Városligetben!

"Amikor biciklizni mentünk a Városligetbe, Zenta rátalált az egyetlen, apró pocsolyára és azonnal belehempergett. Olyan sáros lett a hasa, hogy le kellett fürdetnem a tóban. Ezalatt a többiek vidáman vattacukrot falatoztak, de mi amúgy sem szoktunk édességet enni, ezért nem volt baj, hogy kimaradtunk ebből a programból. Szívesebben pancsoltunk egyet" - nevetett Veca, akit a legjobb női kategóriában jelöltek Gigivel, Barbie-val, Hiennel és Odettel együtt.

Harmadszorra is férjhez ment Miklósa Erikahttp://www.life.hu/legykepben/20130517-miklosa-erika-operaenekesno-egy-bakonyi-templomban-mondta-ki-a-boldogito.htmlVan-e valakije Szabó Zsófinak?http://www.life.hu/legykepben/20130517-szabo-zsofi-a-fitbalance-egynapos-fesztivalon.htmlByeAlex: "Majdnem elájultam"http://www.life.hu/legykepben/20130517-byealex-az-eurovizios-dalfesztival-elodontojeben-majdnem-elajul-fellepes-elott.htmlBerekedt a stressztől a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130515-venczli-alex-az-enek-iskolaja-versenyzoje-berekedt-a-stressztol.htmlJégesővel, felhőszakadással indul a pünkösdi hétvégehttp://www.life.hu/legykepben/20130517-jegeso-zivatar-szinte-az-egesz-orszagra-figyelmeztetest-adott-ki.htmlGénjeiben hordozza a vetkőzést Lalihttp://www.life.hu/legykepben/20130509-lali-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-gyermekkora-ota-vagyott-vetkozni.htmlKállay-Saunders fehérjét szed, hogy bírja a szexethttp://www.life.hu/legykepben/20130517-kallay-saunders-andras-feherjet-szed-hogy-birja-a-szexet-tolvai.htmlLilu az X-Faktor új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130517-lilu-kovalcsik-ildiko-az-xfaktor-uj-musorvezetoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.