X-Faktor műsorvezető Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra távozása után sokáig találgatta mindenki, ki lesz az X-Faktor műsorvezetője. Kiderült: Lilut bízták meg a feladattal, akinek lesz egy műsorvezetőtársa is.

Új fejezet kezdődik az X-Faktor életében, hiszen nemcsak Ördög Nóra távozott, akinek május elején született meg kislánya, Mici, hanem a mentorok háromnegyede is új lesz. Ezen a véleményen van Lilu is, akiről kiderült, ő lesz a showműsor egyik műsorvezetője.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A fotó sztárszerzőnk, Szily Nóra korábbi interjújához készült

Lilu épp otthon volt, amikor felhívta az X-Faktor kreatív producere, Hermann Pierre a jó hírrel. Bár a szőke műsorvezető korábban sem érezte magát esélytelennek, nagyon örült a felkérésnek. "Azt hiszem, ez komoly lehetőség és hatalmas elismerés" - nyilatkozta a Blikknek. Lilu elmesélte, hogy kisfia, a hároméves Dávid is nagyon örült a hírnek, akinek hatalmas boldogságot jelent, hogy az anyukája vezeti majd a tehetségkutatót, hiszen imádja a műsort.

Öltözz, mint egy sztár - Lilu


Év elején megkérdeztük a Life.hu olvasóit, kit látnának szívesen az X-Faktor műsorvezetőjeként. Akkor a legtöbben Sebestyén Balázst szerették volna a képernyőjükön látni. Mögötte messze lemaradva Lilu, majd Bochkor Gábor jutottak fel a dobogó második és harmadik fokára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.