Détár Enikő sztárpár színésznő házasság válás színész Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békében ugyan, de véget ért Détár Enikő és Rékasi Károly házassága. A pár majdnem harminc év után, szeretetben válik el.

A színésznőnek továbbra is támasz a bajban Rékasi, de férfiként elengedi, hogy "visszaadják egymás szabadságát" - derül ki a pár nyilatkozatából, amelyet a Blikk hozott nyilvánosságra.

MTI / Kallos Bea
MTI / Kallos Bea

Jelenet a Rózsák háborúja című darabból

"Bár többször próbáltak minket álompárként feltüntetni, mindig felhívtuk a figyelmet arra, hogy éppen olyan emberek vagyunk, mint bárki más, a mi életünkben is előfordulnak szerethető és nehezen feldolgozható pillanatok. Kitüntetőnek éreztük azt a figyelmet, ami felénk irányult, és tudtuk, hogy sokak számára példaértékű a mi kapcsolatunk. A majd' három évtized alatt sokszor sikerült megújítani, szerelemmel feltölteni az együttlétet, kivéve most..." - áll a közleményben.

Kollégákként - akik történetesen nagyon jól ismerik egymást - természetesen még együtt dolgoznak, előadásaik is folytatódnak, például a népszerű Rózsák háborúja is, amely egy házaspár egyre durvuló civakodásáról szól. A nyilatkozatból úgy tűnik, a gyerekek ügyeit is tisztázták: tovább dolgoznak "kollégaként és barátként, két csodás gyermekük, Gigi (23) és Zsebi (12) szüleiként". Ezen túl nem kívánnak több kérdésre válaszolni - tették hozzá.

Műtött térddel jubilált Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130321-detar-eniko-a-madach-szinhaz-szinesznoje-mutott-terddel-lep-fel.htmlA gyász miatt a munkába menekül Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130122-elhunyt-edesanyjat-gyaszolja-igy-a-munkaba-menekult-detar-eniko-szineszno.htmlÖsszeomlott Détár Enikő, kórházban kezeltékhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130109-detar-eniko-szineszno-musorvezeto-belerokkant-edesanyja-elvesztesebe-korhazba-kerult.htmlGyászol Détár Enikő! Elhunyt imádott édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121216-gyaszol-detar-eniko-szineszno-hosszu-betegseg-utan-elhunyt-imadott-edesanyja.html"A városi nyüzsgést lecseréltük egy erdő melletti kis házra" - Interjú Détár Enikővelhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120910-detar-eniko-sokat-sportol-de-nem-egeszsegmanias-interju.htmlDétár Enikő: "Bárki alól kicsúszhat a talaj"http://www.life.hu/legykepben/20120601-detar-eniko-szerint-barki-alol-kicsuszhat-a-talaj-egy.htmlDétár Enikő megütötte férjéthttp://www.life.hu/szeress/20120712-detar-eniko-megutotte-ferjet.htmlDétár Enikő: "Lehetetlen folyamatosan a topon lenni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111111-detar-eniko-amikor-eleg-akkor-visszavonulok-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.