X-Faktor Vastag Csaba sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba is érdekelt volt abban a vállalkozásban, amelyben Bálint Antónia minden megtakarított pénze elúszott. Az X-Faktor győztese is sok pénzt fektetett be és veszített el.

Amint arról a Life.hu is beszámolt, Bálint Antónia minden megtakarítását elveszítette, amikor annak a piramisszerűen felépülő cégnek a kötvényeibe fektetett, amelyről később kiderült, hogy jogtalanul bocsátotta ki a papírokat.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Mint kiderült, nem ő az egyetlen magyar sztár, aki kárvallottja az ügynek. Vastag Csaba is elbukta a befektetett pénzét a gyors meggazdagodás reményében. "Igen, igaz, Vastag Csaba is a károsultak között szerepel, de szerencsére csak kisebb összeggel váltotta meg tagságát. Tanult az esetből, régen túllépett ezen" - mondta a Borsnak az énekes menedzsere, Posztobányi Andor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.