szimulátor VIVA COMET-díj repülőgép Fluor Tomi díjátadó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár nem kegyelmezett versenytársainak. A konkurenciát, a Viva Comet-díjátadó legjobb férfielőadónak szánt címért harcba szálló jelölteket, Dükit, SP-t, Young G-t egyszerűen megsemmisítette.

A Viva Comet-díjátadó gála férfijelöltjei közös szórakozásra indultak. Egyikük sem gondolta, hogy csúnya vége lesz a repülőgép-szimulátoron töltött időnek. A Fluor Tomi vezette repülő New York felett belezuhant a tengerbe, a jelöltekkel a fedélzeten.
"Senki sem élte túl a balesetet, így nem lesz, aki átvegye a díjat" - mondta nevetve a tinisztár, aki nem nagyon akart együtt fotózkodni legnagyobb ellenfelével, SP-vel.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a galériáért!

"Az év legnagyobb fellépése a Viva Comet, készülök rá. Azért nem akartam együtt fotózkodni SP-vel, mert az SP-Fluor párhuzamot már nem erőltetjük. Évekig jó poén volt, hogy két évvel ezelőtt együtt laktunk, de semmi egyéb párhuzamot nem látok köztünk. Másfelé tartunk, ettől függetlenül jóban vagyunk. Oda-vissza támogatjuk egymást, sőt tavaly ő nyerte a Viva Cometet, de az én zeném szólt a bevonuláskor. Osztoztunk a díjon" - árulta el Fluor, aki egy hónapja tért viszza New Yorkból, élve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.