Újabb titkát árulta el a botrányos sportolónő

szex Szepesi Nikolett sportolónő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szepesi Nikolett mindeddig titkolta, de most a Life.hu-nak elárulta, hogy valójában mi miatt fejezte be úszókarrierjét.

"Titkolnom kellett mindeddig, a nagyvilág nem tudhatta meg, mi volt az oka annak, hogy 2008 novemberében befejeztem az úszást. Valójában az édesanyám daganatos betegsége miatt adtam fel, mert agyműtétje volt. Ott akartam mellette lenni, ezért hagytam abba a sportot" - árulta el az egykori olimpikon, akinek édesanyja szerencsésen meggyógyult, és aki most már úgy érezte, hogy mivel eltávolodott a sporttól, ezért a nagyvilág elé tárhatja a valóságot.

Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó

Ahogyan a magánéletéről is rengeteg titkot árult el az Én, a szexmániás című könyvében. "Az úszók, sportolók világa nagyon zárt és mindenki óvja az intim titkait, holott mi is emberek vagyunk. Szükségünk van bulizásra és a szexre is. Én nem titkolom, hogy szeretem a testiséget és sok kalandba bátran belementem, de nem volt olyan sok pasi az életemben, ahogy azt sokan sejtik" - mondja Szepesi, aki számos ismert sportolónkkal, többek közt egy szexi vízilabdázóval és egy sztárkajakossal is lefeküdt.

Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó

"Volt, hogy csak eszköznek használtak, hat perc alatt lezavarták a menetet, de máskor én is ugyanígy eszköznek használtam az adott pasit. Miközben nekem folyamatosan volt párkapcsolatom. Eleinte volt emiatt lelkiismeret-furdalásom is" - mondja az egykori sportolónő. "Nem bánom, hogy így történt. 26 évesen már kiéltem magam és több mint három éve boldog párkapcsolatban élek. Megtaláltam azt, akit mindig is kerestem, és most már nem vágyom ezekre a kalandokra. A párom minden történetemet ismerte és a könyv megírásában is támogatott. Engem nem zavar, hogy most kapok hideget és meleget is, mert én ezzel a könyvvel akarom lerakni és lezárni ezeket az éveket. Ha ugyanezt a könyvet egy férfi írja meg, abban a társadalom nem látott volna kivetnivalót, így viszont kurvának állítanak be, de nem érdekel. Kiléptem ebből a körből."

Megfagyott vagy lezuhant Erőss Zsolt és Kiss Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-eross-zsolt-es-kiss-peter-magyar-hegymaszok-lezuhantak-vagy-megfagytak.htmlVisszatért a képernyőre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130522-farkas-gabor-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-visszatert.htmlHorváth Éva külföldön táncolt (x)http://www.life.hu/legykepben/20130524-horvath-eva-kulfoldon-tancolt-es-egyutt-ittak-whiskeyt-az-sipos.htmlHujber csibészkedni tanítja a Voice énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hujber-ferenc-szinesz-es-gajer-balint-is-csatlakozott-az-ezer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.