Détár Enikő ház házasság válás ingatlan vagyon Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békében ugyan, de véget ért Détár Enikő és Rékasi Károly házassága - számolt be egy héttel ezelőtt a Life.hu. A házasságból a színésznő egy 60 milliós családi házzal száll ki.

Détár Enikő és Rékasi Károly nyilatkozatban adta ki, hogy 29 év után véget ért a házasságuk. A nyilatkozatból úgy tűnt, a gyermekeik ügyeit is tisztázták. Felmerülhet a kérdés, mi a helyzet a Telkiben, az erdő szélén álló családi házzal, amelyről a színésznő mindig álomotthonként mesélt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Szily Nóra 2011-ben beszélgetett Détár Enikővel - Kattints a képre az interjúért!

Az ingatlan tulajdoni lapjának tanúsága szerint a színésznő az egyedüli tulajdonos. Ő volt feltüntetve a dokumentumon már a telekvásárlás pillanatában is és ez a felállás azóta sem változott. A telket 1994-ben vásárolták, otthonuk évekig épült. Az információt közreadó Blikk.hu ügyvéd szakértője szerint a felek valószínűleg már a vásárláskor megegyeztek arról, hogy a tulajdon az egyik fél különvagyona, különben automatikusan fele-fele arányban szerepelnének tulajdonosként a földhivatali nyilvántartásban.

Az RTL Klub Vacsoracsata műsorában Détár Enikő is főzött már, így készült néhány felvétel a családi fészekről. A Blikk.hu szakértője szerint az ingatlan piaci értéke 50-60 millió forint körül van, amely a bulvárlap információi szerint tehermentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.